2010. március 16.
Üdv mindenkinek!
Eltelt egy pár hét mióta az utolsó blogomat írtam, úgyhogy itt az ideje, hogy ismét írjak egy pár sort az elmúlt hetek történéseiről!
Az utolsó bejegyzésem után 4-szer játszottunk idegenben!
Február 24-én a Roeselare otthonában léptünk pályára. Én a cserepadon kaptam helyet és sajnos nem is jutottam szerephez, miután a mérkőzés nagy részében a hazai csapat volt előnyben ugyanis megszerezték a vezetést és meg is őrizték egészen a hajráig, amikor is egy szép támadás végén egalizálni tudtuk az eredményt és így 1:1-es döntetlent értünk el!
 
Február 27-én szombaton ismét útra keltünk és a nyugati partra utaztunk, a Cerle Brugge volt az ellenfél! A múlt mérkőzéshez hasonlóan csere voltam és ismét úgy alakult az eredmény, hogy az edzőm a támadókat cserélte be, mert a hazai csapat már az első félidő közepén vezetést szerzett és meg is tudta őrizni a mérkőzés végéig. 1:0-as vereséget szenvedtünk.
 
A következő hét hosszú volt és nagyon kemény edzésekkel telt, mert március 7-én vasárnap a KV Mechelen ellen, ismét idegenben kellett kijavítanunk az elmúlt mérkőzések gyenge szereplését. Ezúttal a kezdőként kaptam szerepet, és jó teljesítményt sikerült nyújtanom, de az első félidőben 2 védelmi hiba miatt előnyhöz jutott az ellenfél és már csak a szépítésre futotta erőnkből. Sajnos 2:1-es vereséget szenvedtünk.
 
Folytatódott a kemény munka és elszántan készültünk ismét a következő összecsapásra! Nehéz feladat várt ránk, hiszen március 14-én vasárnap Brüsszelben játszottunk az Anderlecht otthonában. Én csere voltam és nem álltam be, mert az Anderlecht vezetést szerzett és az edzőm a csatárok beállításával próbálta az eredményt egalizálni! Sajnos a mérkőzés végén az Anderlecht ismét betalált és így 2:0-s győzelemmel otthon tartották a 3 pontot!
A mérkőzés utáni nap, hétfőn volt egy nagyon kemény edzésünk, de a keddi nap szabadnap volt! A barátnőmmel elmentünk Antwerpen-be és eltöltöttünk ott egy szép napos délutánt, majd este egy szponzori vacsorán vettünk részt.
A következő mérkőzést március 21-én fogjuk játszani, végre hazai pályán a Kortrijk ellen, de erről majd a következő bejegyzésemben fogok beszámolni!
Elkezdődtek a tavaszi fordulók az NB1-ben, követem a Vidit és szurkolok, hogy továbbra is jól szerepeljenek!
 
Üdv!
TB
Oldal nyomtatása