2010. február 22.

Sziasztok!

 

Ismét írok egy pár sort magamról, mert történtek dolgok az elmúlt napokban!

Először is a február 13-i mérkőzésünket nem tudtuk lejátszani, mert a Mechelen-i pályát beborította a hó! Elhalasztották az összecsapást, de az időpontot még nem hozták tudomásunkra.

 

Volt tehát egy szabad szombatunk, amit mi a barátnőmmel egy nagy brüsszeli sétával töltöttünk el. Megnéztük a Manneken Pis-t (pisilő emberke) és ebédeltünk a  Grand-Place-on (nagy tér).

A következő héten keményen készültünk a hazai mérkőzésünkre a Lokeren ellen, amit február 19-én, pénteken este játszottunk. Én sajnos csere voltam, de a 30. perc körül az egyik játékosunk sérülése miatt engem állított be az edzőm.

Úgy érzem, hogy jól sikerült beállnom, és gyorsan fel tudtam venni a ritmust. Az első fél órához képest, sokkal veszélyesebb lett a csapatunk és sorra kínálkoztak előttünk a helyzetek. A második félidő elején, egy fejpárbaj során szétnyílt a szemöldököm 3 centire, az ellenfelem könyökének jóvoltából, de a csapat orvosunk pár perc alatt 3 öltéssel megoldotta a problémám és így folytatni tudtam a mérkőzést.

 

A meccs hajrájában kiválóan használtuk ki a lehetőségeinket, amiből szereztünk is 3 gólt és megérdemelten tartottuk itthon a 3 pontot. KRC Genk- Lokeren 3:1! :)

A győzelmünk és a jó játék miatt remélem, hogy a következő mérkőzésen is megkapom a bizalmat, február 24-én, szerdán ugyanis Roeselare-ba látogatunk, de erről majd a következő alkalommal írok!

Üdv.

T. B.

Oldal nyomtatása