2009.szeptember 12.

Hello mindenkinek!

Ismét tudatok magamról, mert már jó ideje nem irtam blogot időhiány miatt. Nagyon zsúfolt volt az elmúlt hetek programja, szinte minden időnket a pályán töltöttük.

Utoljára a KRC Genk – AA Gent mérkőzésről irtam ami 1:1-es döntetlennel végződött.

Ezután játszottunk a Lille-el Europa Liga mérkőzést hazai pályán, augusztus 20-án, csütörtökön. Sajnos 2:1-es vereséget szenvedtünk, egy nagyon küzdelmes és balszerencsés összecsapáson. Kezdőként léptem pályára és végig játszottam a találkozót.

 

A nemzetközi meccs után nem volt sok időnk, mert augusztus 23-án vasárnap már belga bajnokit kellett játszanunk a Westerlo otthonában. Ezen a találkozón 1:0-as sikert értünk el, én csereként léptem pályára a 70.percben. A védekezésünk stabilizálása miatt küldött be az edzőm, hogy meg tudjuk tartani az egy gólos vezetésünket. Úgy érzem, hogy jól szálltam be és meg is őriztük az előnyünket, igy 3 ponttal gazdagodtunk. :)

 

 

Az idegenben aratott győzelmünk után nem kaptunk szabadnapot, hiszen augusztus 27-én, csütörtökön, ismét komoly megpróbáltatás várt ránk, a francia Lille stadionjában léptünk pályára Europa Liga visszavágón.  Nagyon taktikus mérkőzésen, 1-1-es félidő után, 4-2-re kikaptunk a franciáktól. A második félidő közepén 2 nagy egyéni hibát követően, sajnos megpecsételődött a sorsunk és kiestünk. Személy szerint úgy érzem, hogy jó formában játszottam az egész mérkőzésen.

 

 

 

 

Gyorsan túl kellett tenni magunkat a kudarcon mert augusztus 30-án, vasárnap már hazai pályán fogadtuk a Germinal Berscot Antwerpen (GBA) csapatát. Ezen a találkozón elég tartalékosan álltunk fel, mert az elmúlt napok mérkőzésein sok játékosunk megsérült. Nagyon küzdelmes mérkőzésen, elég kevés gólszerzési lehetőség alakult ki, 1:1 lett a végeredmény.  Én 90 percet töltöttem a pályán, több távoli lövésem is igen veszélyes volt, de gólt nem sikerült szereznem. Úgy érzem, hogy jól ment a játék, a második félidőben a csapatkapitányi karszalagot is megkaptam. Sajnos a 3 pontot nem sikerült itthon tartani.

 

Augusztus 31-én, hétfőn reggel már útnak is indultam, és repültem Budapestre a nemzeti válogatotthoz. A 17 órai találkozó után egy esti edzésünk volt, majd megbeszélés. A hét többi napján keményen készültün a soron következő Svédország elleni selejtezőre. A szeptember 5-i svéd meccsen a cserepadon kaptam helyet, és a későbbiekben sem álltam be mert az ellenfél  vezető gólja után inkább csatárokra volt szüksége a csapatunknak. Sajnos 2:1-es vereséget szenvedtünk egy nagyon balszerencsés találkozón.

 

A vasárnapot megkaptuk szabadnapnak, a barátnőm és én Székesfehérvárra utaztunk a családomhoz. Régen láttuk egymást, jó volt újra találkozni. Este 8 órára vissza kellett mennünk Telkibe, hiszen szerdán ismét erős csapat, a Portugál válogatott volt az ellenfelünk. A szeptember 9-i meccsen a kezdő 11-ben kaptam helyet és 83 percet töltöttem a pályán. Mind a két csapat nagyon fegyelmezetten és taktikusan játszott. Úgy érzem, hogy mindent megtettünk a siker érdekében de egy döntetlen szagú mérkőzésen nagy bánatunkra 1:0-ra kikaptunk.

 

 

 

 

 

 

 

A szerda esti összecsapás után, csütörtök hajnalban a kedvesemmel együtt már vissza is repültünk Belgiumba, mert vasárnap már Brugge-ben lépünk pályára a Genk-el. Erről a mérkőzésről majd a következő blogban irok.

 

Továbbra is követem és szúrkolok a Vidinek! :)

 

Üdv: T.B.

Oldal nyomtatása