2009. október 19.
Sziasztok!

Bocsánat, hogy az elmúlt időszakban egy kicsit elmaradtam a blogok irásával, de elég elfoglalt voltam.
Most majd bepótolom! :)

Egy pár hetet vissza kell utaznunk az időben...

Szeptember 13-án Brugge-ben léptünk pályára. Nem kaptam helyet a kezdő csapatban mert a Magyarország - Portugália selejtező mérkőzésen egy labda meghúzta a térdemet és elég érzékeny volt még, nem akartunk kockáztatni.
A Club Brugge egy igen erős csapat de a számunkra kedvező eredményt értünk el, 1:1-et játszottunk a kék - feketékkel.

A következő mérkőzést itthon játszottuk a Charleroi ellen, szeptember 18-án. A térdem sokat javult de az előző mérkőzésen jól teljesitett a csapat, úgyhogy ismét a padon kaptam helyet. Sajnos nem találtuk a vendég csapat ellenszerét és elég gyengén játszottunk igy az edzőm a 60. percben
pályára küldött.
Úgy érzem, hogy jól sikerült beszállnom a játékba, sok labdát sikerült szereznem és több jó távoli lövésem is volt, de sajnos egy igen peches mérkőzésen 2:1-es vereséget szenvedtünk.
 
 
 
Ezután a meccs után nem volt sok időnk, szeptember 22-én, kedden már meg is volt a lehetőségünk a hétvégi váratlan vereség kijavitására.
A csapat egyik legnagyobb megyei riválisa ellen játszottunk idegenben! A Sint-Truiden volt az ellenfél, akik igen jó formában voltak, a bajnokságban még nem találtak legyőzőre! Végre a kezdő csapatban kaptam helyet és megháláltam a bizalmat, mert a csapatom egyik legjobbja voltam és nagy győzelmet arattunk, 4:2-re vertük otthonukban a kék-sárgákat!
A szurkolók nagyon boldogok voltak, igy másnap küldtek nekünk tortákat az öltözőbe, ez egy régi szokás itt, ha győzünk a Sint-Truiden ellen. :)
 
 
 
A következő összecsapásra szeptember 26-án, szombaton került sor. Hazai pályán játszottunk a Roeselare ellen. Újra a kezdőben voltam. Elég jól játszottunk, már a 7. percben megszereztük a vezetést és ezt meg is őriztük a 94. percig. Ekkor azonban egy védelmi hibánk után az utolsó percben gólt kaptunk és 1:1 lett a végeredmény!
Megint nem sikerült itthon tartanunk a 3 pontot!
 
 
 
A meccs utáni edzésen elég rendesen megfuttattak minket. A tréning után nagyon elfáradtunk, nekem a combom bánta meg a terhelést. Az ezt követő héten minden nap különböző kezelésekre kellett járnom és nem is tudtam pályára lépni a Standard Liege ellen. Erre az összecsapásra október 4-én került sor, a tavalyi bajnok otthonában. 1:0-ra kikaptunk.
 
 
 
Október 5-én, hétfőn a barátnőmmel Budapestre repültünk. Nekem egyenesen a Telki edzőtáborba kellett mennem a válogatotthoz, a kedvesem a családjával töltötte a hetet.

4 napot töltöttünk Telkiben a csapattal, majd október 8-án reggel, elutaztunk Lisszabonba, mert fontos tétmérkőzés várt ránk a portugálok ellen.
Kezdőként kaptam helyet a válogatottban és végig játszottam a találkozót, de sajnos 3:0-ra kikaptunk a csoport egyik legerősebb csapatától.
 

Vasárnap edzettünk és kielemeztük a meccset, majd hétfőn Koppenhágába repültünk, mert szerdán ott léptünk pályára Dánia ellen.
Hűvös, hideg idő várt minket, de sikerült alkalmazkodnunk és legyőztük a csoport győztes dánokat otthonukban, 1:0-ra! Én végig játszottam a találkozót és úgy érzem, igazi csapatként játszva és küzdve, szép sikert értünk el.
 
 
Csütörtök hajnalban már repültem is vissza Brüsszelbe mert október 18-án, vasárnap itthon játszottunk a KV Mechelen ellen. Ezen a találkozón nem jutottam szerephez, ültem a padon. Sajnos kikaptunk 2:1-re!

Ez voltak az elmúlt hetek történései, igérem rövidesen újra jelentkezem!

Üdv!

T.B.
Oldal nyomtatása